Filter forklarer: Hva i alle dager har skjedd med GameStop-aksjen?

– Dette kan bli et tveegget sverd, sier sjeføkonom Frank Jullum i Danske Bank til Filter Nyheter. Han snakker om de siste ukenes kaotiske utvikling på Wall Street. Der har verdien på aksjer i dataspillkjeden GameStop skutt i været. Det er til dels et resultat av en pussig dragkamp mellom private småinvestorer og store hedgefond. Det er de store hedgefondene som sitter med makta på Wall Street. Spekulantene her har i lang tid veddet på at GameStop-aksjen skal fortsette å falle i verdi. Noe av grunnen er at dataspillkjeden bare i år skal legge ned 450 butikker. I 2021 kjøper folk dataspillene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.