Dette er den «nye» regjeringa

Erna Solberg fortsetter som statsminister, men det gjøres en rekke endringer i hennes regjering som følge av at Frp går ut av regjeringen. Her er oversikten over endringene. Venstre setter to inn, hiver nestlederen ut: Trine Skei Grande bytter fra kulturminister til kunnskapsminister, og tar Jan Tore Sanners (H) gamle jobb Abid Raja hentes fra Stortinget inn til jobben som kulturminister, og tar dermed Grandes gamle jobb Sveinung Rotevatn rykker opp fra statssekretær i Klima- og miljødepartementet, til minister. Ola Elvestuen ryker dermed ut. Tidligere BT- og TV 2-kommentator Mattias Fischer tar Rotevatns gamle jobb. Iselin Nybø går fra posten […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.