«Skal Helleland gjøre distriktene virtuelle?» – her er de beste Twitter-reaksjonene

Ny distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H).
Linda Hofstad Helleland (H), som tidligere har vært både kulturminister og barne- og familieminister, ble fredag nok en gang presentert som ny statsråd i regjeringen Solberg. Helleland er Norges nye distrikts- og digitaliseringsminister – og uten å google, slår vi fast at dette er første gang noen får en slik statsrådpost her hjemme. Regjeringen er gjentatte ganger blitt kritisert for å holde seg med «tullestatsråder», først og fremst utnevnt for å få kabalen til å gå opp mellom samarbeidspartiene. Med Fremskrittspartiet ute er imidlertid flere poster fjernet: Erna Solberg har ikke sett det nødvendig å erstatte verken eldre- og folkehelseminister Terje […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.