Derfor er Norges nei til kryptograving så «krise»

Finansminister Siv Jensen (Frp).
Husker du han som sa at «internett er en flopp»? Utsagnet sto på trykk i et leserbrev i Dagens Næringsliv i 1996, og er siden blitt kanonisert i wall of fame over «så feil går det an å ta». En motegreie som ville gå over om noen år. «Den store feil fremtidsforskere og datafreakere gjør, er å trekke erfaringene fra bruk av PC på arbeidsplassene inn i hjemmene. En slik projisering holder ikke», skrev Leif Osvold den gang (han er fortsatt en aktiv skribent - og har de siste par årene skrevet en håndfull innlegg om kommentarfelt på, jepp, internett). […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.