Derfor får Aas en gullkantet avtale med børsen

Hvorfor i helsike får kraftspekulanten Einar Aas beholde 20-millionersvillaen, kunst, bil OG BÅT etter han nesten kjørte kraftmarkedet i grøfta? For ikke å snakke om at han får lov til å tjene 1,2 millioner kroner I ÅRET de neste tre årene uten at han må dele med kreditorene!? Fordi han var så stor at aktørene i kraftmarkedet har «valgt å behandle han som et stort konsern på randen av konkurs», og at  «samfunnet er best tjent med å holde han fornøyd nok til å betale tilbake gjelden», har vært svaret fra økonomi-kommentatorer og andre forståsegpåere de siste dagene. Vel. Kort […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.