Nyhetsbrev fredag 23. november: Hillary Clintons formaninger om innvandring + Støre kritiserer Frp-«omfavning» av SD

INNVANDRINGSKUTT MOT POPULISME: Hillary Clinton vekker oppsikt både hjemme og ute etter et intervju med The Guardian der hun argumenterer for at europeiske land må møte høyrepopulismens frammarsj med å bremse innvandringen. «Jeg tror Europa trenger å ta grep om migrasjon fordi det var det som antente flammen», sier Clinton. Nesten-presidenten og den tidligere utenriksministeren gir Angela Merkel og andre europeiske statsledere ros for å ha vært sjenerøse, men: «man må kunne si at Europa har gjort sin del, og må gi klar beskjed om at «vi kommer ikke til å kunne fortsette å gi beskyttelse og støtte», fordi om vi ikke håndterer migrasjonsspørsmålet så vil det fortsette å ryste […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.