70 prosent av nordmenn er fornøyde, men vi vil for all del ikke anbefale det for andre. Er det rart verden rister på hodet av Norges tilknytning til EU?

(Foto: 10 Downing Street)
Du kan si mye om David Camerons avgjørelse om å la folket avgjøre Storbritannias tilknytning til EU, men det ga Norge noen sjeldne glimt av oppmerksomhet i britisk politikk. På den annen side må det ha vært en besynderlig opplevelse for utlendingene å motta det unisone norske budskapet om å gjøre som vi sier, ikke som vi gjør. En etter en har nordmenn – fra statsministere, tidligere utenriksministre og bedriftsledere til den tilfeldige mann og kvinne i gata – stått fram i britisk presse og understreket at den norske løsningen slett ikke er noe å trakte etter: Etter to folkeavstemninger med knepent […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.