Torsdag 23. juni på tre minutter: Europa holder pusten og Demokratene okkuperer Kongressen

Styringsrenta holdes uendret på 0,5 prosent, prognosen for antall asylsøkere til Norge i år er nedjustert enda en gang, Røe Isaksen innfører fraværsgrensa på 15 prosent til skolestart og Petter Stordalen advarer mot Trump. Ellers:    Nedtellling til kaos   46 499 537 stemmeberettigede briter kan i dag svare på spørsmålet«Should the United Kingdom remain a member of the European Union or leave the European Union?» ved å sette et kryss for enten å bli eller å melde Storbritannia ut. I en av de siste meningsmålingene svarte elleve prosent at de ikke hadde bestemt seg, men de er neppe de eneste som ennå er i tvil i kakafonien av desinformasjon og skremselspropaganda.Valglokalene stenger ikke før klokka 23 norsk tid, og opptellingen vil ta flere timer. De 382 valgdistriktene offentliggjør sine resultater hver for seg etterhvert som tellingen er ferdig, før det offisielle nasjonale resultatet  til slutt kunngjøres - trolig i 06-07-tida imorra.The Guardian har den beste livebloggen.   Rovdyr eller defekt stasjonsvogn? I tilfelle noen var i tvil om hvilke strenger «leave»-general Boris Johnson spiller på, avsluttet han valgkampen på følgende måte:«It’s time to take the chains off the giant, unshackled Britannia and

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.