Utenriksministeren om Leger uten grenser: – Jeg er overrasket

(Foto: Harald S. Klungtveit)
Leger uten grenser (MSF) gikk fredag knallhardt ut mot både EUs og Norges «kyniske og umenneskelige migrasjonspolitikk» og erklærte at MSF ikke lenger vil ta imot penger fra statene som står bak den omstridte EU-Tyrkia-avtalen. Det har skapt reaksjoner både politisk og blant vanlige givere. Nå har mange grasrot-støttespillere i Norge meldt seg ut i protest - gjerne enten fordi de oppfatter utspillet som politisk i en bredere innvandringsdebatt eller fordi de mener MSF ikke bør gi slipp på over en halv milliard i pengestøtte uten videre. Grove anslag hos Leger uten grenser tyder på at minst 150 norske givere allerede har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.