Leder av kommunistgruppe og fem andre pågrepet under Arendalsuka – politiet fryktet angrep på Alliansen og SIAN

Seks personer fra et antatt venstreekstremt miljø ble i 18.30-tida torsdag kveld pågrepet av politiet i Arendal sentrum. Etter det Filter Nyheter erfarer, fryktet polititet at gruppen søkte voldelig sammenstøt med personer fra høyreradikale Alliansen, som tidligere i dag hadde et arrangement under Arendalsuka, og/eller «Stopp islamiseringen av Norge» (SIAN) som også har fått tillatelse til å ha stand i Arendal. Filter Nyheter vet at lederen av den kommunistiske gruppen Tjen Folket, Kenneth Fuglemsmo, er blant de pågrepne. Fuglemsmo er tidligere dømt til betinget fengsel for bedrageri i medlemsjuks-saken i SOS Rasisme. De pågrepne er mistenkt for brudd på Straffelovens […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.