Homotrøbbel i KrF + Sandberg snakker om fordommer i Frp

FRYKTET VENSTREEKSTREMT ANGREP: Før jeg dro fra Arendal i går, dukket det  opp en gruppe personer fra det kommunistiske Tjen Folket-miljøet – ifølge politiet for å lage bråk med Alliansen og/eller SIAN, de innvandringsfiendtlige organisasjonene som Arendalsuka har gitt tillatelse til å ha stands og appeller – til høylytte protester fra antirasister. Seks antatte venstreekstremister, blant dem Kenneth Fuglemsmo, lederen av Tjen Folket, ble pågrepet i 18.30-tida og skal etter planen avhøres i dag om det politiet mener var oppfordring til vold i sosiale medier i forkant av at gruppen troppet opp i byen. Siktelsene etter opptøyer-paragrafen i straffeloven vil nok bli problematisert, siden det ser ut til at de var et stykke fra å faktisk utøve vold og det er uklart om politiet forsøkte å bortvise dem først. Les artikkelen vår, som gjorde pågripelsene kjent.

HOMO-TRØBBEL: Etter at Geir Jørgen Bekkevold, KrFs familiepolitiske talsmann (og altså prest) nylig viet KrFs lesbiske kommunikasjonssjef, Mona Høvset, har partiet fått rundt 50 utmeldelser. Knut Arild Hareide kaller saken en «kommunikasjonsutfordring», men sier distinksjonen mellom presten og politikeren Bekkevold er «et viktig skille for KrF». – Media har jo ønsket å fremstille oss som en menighet, men vi er jo ikke det. Vi er et politisk parti, sier Hareide til Aftenposten. Stortingsrepr...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.