Homotrøbbel i KrF + Sandberg snakker om fordommer i Frp

FRYKTET VENSTREEKSTREMT ANGREP: Før jeg dro fra Arendal i går, dukket det  opp en gruppe personer fra det kommunistiske Tjen Folket-miljøet – ifølge politiet for å lage bråk med Alliansen og/eller SIAN, de innvandringsfiendtlige organisasjonene som Arendalsuka har gitt tillatelse til å ha stands og appeller – til høylytte protester fra antirasister. Seks antatte venstreekstremister, blant dem Kenneth Fuglemsmo, lederen av Tjen Folket, ble pågrepet i 18.30-tida og skal etter planen avhøres i dag om det politiet mener var oppfordring til vold i sosiale medier i forkant av at gruppen troppet opp i byen. Siktelsene etter opptøyer-paragrafen i straffeloven vil nok bli problematisert, siden […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.