5. april – dette skjedde mens du sov: Sveriges dødstall høyere enn meldt, Spania forlenger stenging av landet

Gravejournalister i Washington Post har gjort et dypdykk i hvilke vurderinger Trump-administrasjonen gjorde de første 70 dagene av korona-krisen i USA. «Det blir kanskje aldri kjent hvor mange tusen dødsfall eller millioner av smittede som kunne vært avverget med en mer koherent, rask og effektiv respons. Men det er allerede indikasjoner på at administrasjonens håndtering hadde potensielt ødeleggende konsekvenser», skriver avisa. USA har passert 300 000 registrerte tilfeller og 8000 døde, samtidig som Det hvite hus har erkjent at myndighetenes analyse er at minst 100 000 kan dø. Dødstallet i Sverige er mye høyere enn sifrene myndighetene rapporterer daglig. En gjennomgang nyhetsbyrået TT […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.