Utviklingen 4. april: Ulike tiltak ulike steder i landet

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i Norge lørdag 4. april: Virus-situasjonen nå: 5 550 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 309 er innlagt på sykehus, 98 ligger i respirator. 62 er døde. Korona-nytt: Hva skjer videre? Myndighetene vurderer ulike tiltak i ulike deler av landet. – Differensierte tiltak basert på hvor mye smitte det er og ikke, er absolutt noe som vi ser på. Det gjør man i andre land også, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad. – Jeg tror vi må være innstilt på at vi vil ha ganske mange begrensninger en god stund fremover utover […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.