Utviklingen 5. april: «Ikke mulig å åpne på en trygg måte»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i Norge søndag 5. april: Virus-situasjonen nå: 5 687 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 308 er innlagt på sykehus, 89 ligger i respirator. 71 er døde. Korona-nytt: Uansett hva regjeringen anbefaler på tirsdag, kommer ikke skolene og barnehagene i Oslo til å åpne den første uka etter påske, sier skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV): – Vi ser ikke for oss at det er mulig å åpne på en trygg måte første uken etter påske. Det er også av praktiske hensyn, dette krever forutsigbarhet for alle parter, sier hun til NRK. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.