34 dager igjen: Trump nektet å ta avstand fra høyreekstremister og kalte presidentvalget en svindel

«This is not going to end well», sa Donald Trump om gjennomføringen av presidentvalget da nattas skandaløse debatt med Joe Biden gikk mot slutten. Hva som lå i den illevarslende oppsummeringen, fikk nær hundre millioner seere i USA aldri svar på. Da hadde Trump allerede forsøkt flere ganger i løpet av kvelden å rive ned tilliten til hele valgsystemet gjennom å fremme konspirasjonsteorier om dumping av stemmesedler og å bruke ord som «svindel» og «rigget valg» om forhåndsstemmingen som flere titalls millioner velgere skal benytte seg av de neste ukene. Presidenten fortalte så mange usannheter om valgordningen i USA i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.