35 dager til valget: Endelig duell! Men hvordan kan Biden «vinne» når Trump lyver hele tiden?

Når Donald Trump og Joe Biden møtes ansikt til ansikt i 03-tida i natt norsk tid, er det den  første av totalt tre dueller i valgkampen. (De to andre går av stabelen 15. oktober og 22. oktober). I mellomtiden skal Kamala Harris i ilden mot visepresident Mike Pence 7. oktober. Opplegget for den første debatten er ganske heftig for Biden (77 år) og Trump (74): 90 minutter uten pauser, fordelt på disse 15-minuttersbolkene: * Trump og Bidens karrierer (Her blir fort New York Times' ferske avsløring om Trumps selvangivelser tema) * Høyesterettsdommere * Covid-19 * USAs økonomi * «Rase og voldeligheter i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.