22. april – Dette skjedde mens du sov: Pandemien kan skape hungersnød av «bibelske proporsjoner» + en gladnyhet!

Demonstrasjonene mot karantenetiltak i USA får mye oppmerksomhet. En spørreundersøkelse viser imidlertid at andelen som ikke skriker og hyler, men som ikke tror det er trygt å samles i større folkemengder før tidligst i juni, er stor. Over 70 prosent støtter guvernørenes respons, mens 54 prosent av amerikanerne i undersøkelsen er negative til Trumps handlemåte.   Delstaten Missouri saksøker Kina i et sivilt søksmål, for en amerikansk domstol. Anklagen er at Kina har villedet og bedratt ved å lyve for verden og slått ned på varslere.   Karantene i Kenya er så visst ikke det samme som i Norge: Kenyas president Uhuru Kenyatta gikk ut og sa han vil arrestere et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.