22. april – Dette skjedde mens du sov: Pandemien kan skape hungersnød av «bibelske proporsjoner» + en gladnyhet!

 
  • Delstaten Missouri saksøker Kina i et sivilt søksmål, for en amerikansk domstol. Anklagen er at Kina har villedet og bedratt ved å lyve for verden og slått ned på varslere.
 
  • Karantene i Kenya er så visst ikke det samme som i Norge: Kenyas president Uhuru Kenyatta gikk ut og sa han vil arrestere et titalls mennesker som ble filmet mens de rømte fra obligatorisk karantene i hovedstaden, Nairobi. Rømlingene klatret over en kantmur på et av karantenesentrene da det begynte å regne, og vakter på stedet søkte ly. Ifølge president Kenyatta vet regjeringen identiteten til alle de som rømte.
 
  • Svenskene er vis...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.