23. april – Dette skjedde mens du sov: Folk hamstrer i Nord-Korea, Tyskland påbyr munnbind

Folk i Nord-Koreas hovedstad har denne uken begynt å hamstre. Landet har innført strengere koronavirustiltak, skriver Times of India. India yter hjelp i form av mat og medisiner til Pyongyang. Ifølge NK News knyttes ikke hamstringen til ryktet om at Kim Jong Un er alvorlig syk.   Alle Tysklands stater vil gjøre munnbind obligatoriske for å bekjempe virusspredning. Maskebruk vil være obligatorisk på offentlig transport i hele Tyskland, og nesten alle stater vil også gjøre munnbind obligatorisk på handletur. Det siste døgnet har det blitt registrert 2 352 nye koronasmittede i Tyskland, det tredje døgnet på rad med smitteøkning. Landet nærmer seg 150 000 smittede. Dødstallet har passert 5000.   USA ettergår hundrevis av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.