Islamundersøkelsen: Hvorfor vi bare har spurt muslimer – og ni andre spørsmål og svar

Filter Nyheter fikk i november 2016 TNS Gallup (nå Kantar TNS) til å gjennomføre en omfattende meningsmåling der 600 personer i Norge som selv oppgir at de er muslimer har svart på spørsmål om alt fra likestilling og diskriminering til dødsstraff og terrorisme. Undersøkelsen er en del av et prosjekt som har fått støtte fra Fritt Ord. Det vil i januar og februar komme en rekke artikler om selve innholdet i undersøkelsen. Så langt: 41 prosent vil straffe blasfemi i Norge – sju prosent støtter dødsstraff 90 prosent av norske muslimer mener kvinner skal bestemme bruk av hijab selv Her svar på noen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.