Nei, Mahad-saken er ikke Listhaugs feil/fortjeneste – og Sp-Vedum kalles «kynisk og respektløs» (nyhetsbrev)

Dette er et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din hver dag, gratis og reklamefritt! Abid Raja (V) mener Sylvi Listhaug (Frp) fremmer hverdagsrasisme, Frp kaller morgendagens dieselbil-forbud i Oslo «tidenes største svindel av bilistene», Norge eksporterte i 2016 våpen for 485 millioner kroner mindre enn året før, og de amerikanske soldatene som skal være stasjonert på Værnes har ankommet landet, visstnok «hutrende, i tynne bomullsuniformer». Ellers: Saken om bioingeniøren Mahad Abib Mahamud (30) som mistet statsborgerskapet etter 17 år i Norge fordi han skal ha løyet om å være fra Somalia, vil prege nyhetsbildet også i dag – så det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.