«Vi har spionkamera (ser ut som en knapp)» – «Jentene» og Bertheussen – DEL 2

I rettssaken der eks-justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Bertheussen er tiltalt for blant annet trusler som rammet regjeringsmedlemmer, er en rekke chat-samtaler fra Messenger blant de sentrale bevisene. Filter Nyheter kan nå presentere mer kontekst fra chatloggene som påtalemyndigheten regner som beviser, i kronologisk rekkefølge i tre artikler. Dette er DEL 2 av tre artikler. • Les DEL 1 her: «Vi (Frp) kan ikke være på vakt og la dette skje!!!!» • Les DEL 3 her: «Faen ta kulturministeren!!! Jeg er så jævlig forbannet!!!» «Snille piker kommer til himmelen! Vi andre... kommer så langt vi vil» Dialog i Messenger-gruppen «Hækaveh» Sammen med Ingvil Smines Tybring-Gjedde, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.