«Vi har spionkamera (ser ut som en knapp)» – «Jentene» og Bertheussen – DEL 2

I rettssaken der eks-justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Bertheussen er tiltalt for blant annet trusler som rammet regjeringsmedlemmer, er en rekke chat-samtaler fra Messenger blant de sentrale bevisene. Filter Nyheter kan nå presentere mer kontekst fra chatloggene som påtalemyndigheten regner som beviser, i kronologisk rekkefølge i tre artikler.

Dette er DEL 2 av tre artikler.

Les DEL 1 her: «Vi (Frp) kan ikke være på vakt og la dette skje!!!!»

Les DEL 3 her: «Faen ta kulturministeren!!! Jeg er så jævlig forbannet!!!»

«Snille piker kommer til himmelen! Vi andre... kommer så langt vi vil»

Dialog i Messenger-gruppen «Hækaveh»

Sammen med Ingvil Smines Tybring-Gjedde, Rita Karlsen, Line Miriam Sandberg, Gry-Anette Rekanes Amundsen og minst to andre kvinner, var Laila Bertheussen deltaker i en felles gruppe på Facebook Messenger. Tre dager etter den dramatiske hendelsen der politivaktene ved boligene oppdaget flasker med bensin som var bundet fast under bilen Bertheussen kjørte inn med, involverte Frp-politikerne og HRS-lederen seg i en diskusjon om et slags videoprosjekt hun lanserte om Black Box-teateret:

14. desember 2018:

[word_balloon id="1" size="M" position="R" name_position="under_avatar" radius="true" balloon="soi" balloon_shadow="true" font_size="17" balloon_in_view="unset" font_color="#222222" status="09:01" balloon_m="soi" avatar_size_m="M" name_position_m="under_avatar" font_size_m="17" bg_color="#e5e5ea"]Vi kan kanskje lage en liten YouTube video hvor ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.