«Faen ta kulturministeren!!! Jeg er så jævlig forbannet!!!» – «Jentene» og Bertheussen – DEL 3

I rettssaken der eks-justisminister Tor Mikkel Waras samboer Laila Bertheussen er tiltalt for blant annet trusler som rammet regjeringsmedlemmer, er en rekke chat-samtaler fra Messenger blant de sentrale bevisene. Filter Nyheter kan nå presentere mer kontekst fra chatloggene som påtalemyndigheten regner som beviser, i kronologisk rekkefølge i tre artikler.

Dette er DEL 3 av tre artikler.

Les DEL 1 her: «Vi (Frp) kan ikke være på vakt og la dette skje!!!!»

• Les DEL 2 her: «Vi har spionkamera (ser ut som en knapp)»

«Ved å holde en mest mulig saklig tone, blir du også mer lyttet til»

Dialog mellom Rita Karlsen og Laila Bertheussen.

Parallelt med de foregående meldingene (Se DEL 2) utveksler Bertheussen meldinger i en egen tråd med Rita Karlsen om et oppsiktsvekkende innlegg førstnevnte ønsker å publisere. I samtalen med Karlsen kan hun tolkes som at det er vanskelig å bruke noen hun kaller «kremgutta» til dette innlegget på grunn av deres lojalitet til Tor Mikkel Wara. Det er dette innlegget Wara etterhvert forsøker å forhindre at samboeren legger ut.

6. februar 2019:

[word_balloon id="1" size="M" position="R" name_position="under_avatar" radius="true" balloon="soi" balloon_shadow="true" font_size="17" balloon_in_view="unset" font_color="#222222" status="22:14" balloon_m="soi" avatar_size_m="M" name_position_m="under_avatar" font_size_...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.