Utviklingen 27. mars: «Jeg blir oppgitt, rett og slett»

Nok en heftig nyhetsdag, men fortvil ikke – vi gir deg den kjappe oversikten: To ferske Filter-artikler: Den viktige: Risikoen for oppsigelse eller permittering under koronakrisen er mye større for de som har lav inntekt og lav utdanning. Dette kommer fram i en fersk SSB-analyse. Den hyggelige: Nå er det nok tragedie, egentlig, men det blir jo ikke bedre med det første. La oss likevel ta helg med det flotteste korona-stoffet i sosiale medier de siste to ukene! Virus-situasjonen nå: 3717 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 302 er innlagt på sykehus, 76 ligger i respirator. 19 er døde (fem […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.