Nok tragedie: Her er det fineste i sosiale medier de siste to ukene

Nordtrønderne har allerede sagt det i mange år: «Det vart ei underlig tid». De fikk rett til slutt. Norge er stengt. Folk har blitt sjuke. Flere står uten jobb. Herregud, så kjipt dette er. Men heldigvis er ikke hele tilværelsen redusert til livredde blikk i oppgangen og folk som skriver kronikker om at gamle og syke bare må dø. Nei, det er mye fint også. Vi er fine folk. Som en rein mentalhygienisk øvelse, har vi de siste to ukene spart på det koseligste og rareste og morsomste vi kommer over i sosiale medier. Det er mye! Både fra Norge og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.