Utviklingen 24. mars: Ingen normal hverdag – ennå

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene fra et Norge i koronakrise tirsdag 24. mars. To ferske Filter-artikler: Har du en kompis som mener det beste ville være å stenge inne alle de syke og gamle? Vel, da kan du få ham til å lese denne artikkelen. Folkehelseinstituttet (FHI) har publisert en oppdatert risikovurdering. Her forklarer vi «brems»- og «undertrykk»-strategien på en kortfattet måte. Virus-situasjonen nå: 2783 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 210 er innlagt på sykehus, 76 ligger i respirator. 12 er døde. Tiltakene fortsetter: De gjeldende tiltakene mot korona-spredning i Norge videreføres til og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.