Utviklingen 18. mars: Ernas nye «koronalov»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste korona-nyhetene i Norge onsdag 18. mars: To ferske Filter-artikler: Er det egentlig nødvendig å stenge barnehager og skoler for å dempe smittespredning? Dette er tiltakene Folkehelseinstituttet er usikre på, men som regjeringen innførte likevel. Satte du rødvinen i halsen under NRK Debatten tirsdag kveld? Vi har gjennomgått påstandene fra lege og forsker Gunhild Alvik Nyborg – og funnet flere ting som skurrer. Virus-situasjonen akkurat nå: 1562 personer er bekreftet smittet i Norge. 84 personer er innlagt på sykehus. 6 personer er døde. Den nye «koronaloven»: Regjeringen foreslo i dag en ekstraordinær fullmaktslov – allerede døpt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.