«Debatten»-intervjuet: Disse tallene stemmer ikke med sjokk-scenarioet

Mange seere satte rødvinen i halsen under NRKs «Debatten»-sending tirsdag 17. mars. I et nær 40 minutter langt intervju kom lege og forsker Gunhild Alvik Nyborg ved Rikshospitalet med et langt mer dystert scenario for korona-krisen ved sykehusene før Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet kom  til ordet. Nyborg mener Norge står på randen av total samfunnskollaps, og flere titusener av døde, om ikke politiske og faglige helsemyndigheter endrer smittevern-strategien mot koronaviruset straks. Hun mener Norge må gå inn for full hjemmeisolering for alle i 14 dager, med unntak av kritisk helsepersonell, for å ta knekken på viruset. Deretter mener hun Norge må opprettholde […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.