Tirsdag 5. april på tre minutter: Panama-pengespor til de verste diktatorene og Listhaugs justerte innstramminger

(Foto: CC)
Opprullingene av skatteparadis-kundene fortsetter med full styrke, men det blir også en viktig dag i den norske flyktning- og innvandrings-debatten:   Skjuler penger for verdens verste diktatorer Dette er noen av de siste avsløringene fra Panama-lekkasjen: Mossack Fonseca fortsatte å ha Bashar al-Assads gjennomkorrupte fetter som kunde selv etter at Syria-krisen brøt ut og med interne advarsler om å trosse svartelisting. Samtidig hjalp den britiske banken HSBC syreren med å holde sine sveitsiske bankkontoer åpne. En britisk bankmann bosatt i Nord-Korea har hjulpet regimet med å sette opp et hemmelig selskap på Jomfruøyene via MF som skal ha blitt knyttet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.