Test-trøbbel ved skolestart

HASTEMØTE OM PUTIN: Nato kaller inn til toppmøte på utenriksminister-nivå fredag for å diskutere det anspente forholdet til Russland. President Vladimir Putin har mobilisert store militære styrker ved Ukrainas østgrense og har levert den vestlige militæralliansen skriftlige krav han vil ha oppfylt for å ikke gå til krig, deriblant en garanti for at Ukraina aldri blir Nato-medlem, at all militær støtte til landet avsluttes og at alle styrker i Russlands øvrige naboland trekkes ut. VG


TEST-TRØBBEL VED SKOLESTART: Regjeringens anbefaling om å teste alle ansatte og elever før skolestart, viste seg ikke å være gjennomførbar i alle norske kommuner på grunn av mangel på tester fra sentralt hold. VG og NRK skriver at det blant annet har vært kapasitetsutfordringer i Tromsø, Lillehammer og i flere kommuner på Haugalandet. 
I romjulen sendte Helsedirektoratet ut en liste over hvem som skal prioriteres ved den ventede mangelen på selvtester noen steder. Tromsø pri...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.