Et farlig stykke propaganda

Den konservative Fox News-kommentatoren Tucker Carlsons dokumentarserie om stormingen av Capitol i januar er et forsøk på å renvaske deltakerne og tidligere president Donald Trump. Den fremmer også konspirasjonsteorier om at Demokratene ønsker å ta USA i autoritær retning ved hjelp av «falsk flagg»-operasjoner og manipulasjon. DOKUMENTARSERIEN «Patriot Purge» hadde premiere tidlig i november. Den er produsert avFox News-kommentatoren Tucker Carlson og Scooter Downey. Sistnevnte er en Los Angeles-basert regissør som tidligere har samarbeidet med flere representanter for alt-right-bevegelsen.«Patriot Purge» hevder at Trump-tilhengerne som tok seg inn i Kongressbygningen 6. januar i år var fredelige mennesker. «Mom and dads» som […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.