Et farlig stykke propaganda

Den konservative Fox News-kommentatoren Tucker Carlsons dokumentarserie om stormingen av Capitol i januar er et forsøk på å renvaske deltakerne og tidligere president Donald Trump. Den fremmer også konspirasjonsteorier om at Demokratene ønsker å ta USA i autoritær retning ved hjelp av «falsk flagg»-operasjoner og manipulasjon. DOKUMENTARSERIEN «Patriot Purge» hadde premiere tidlig i november. Den er produsert avFox News-kommentatoren Tucker Carlson og Scooter Downey. Sistnevnte er en Los Angeles-basert regissør som tidligere har samarbeidet med flere representanter for alt-right-bevegelsen.«Patriot Purge» hevder at Trump-tilhengerne som tok seg inn i Kongressbygningen 6. januar i år var fredelige mennesker. «Mom and dads» som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.