«Svært alvorlig»: Navn og bilder fra pågående etterforskning lekket til innvandringsmotstandere

Flere titalls navn på mistenkte i pågående etterforskninger, spaningsbilder, etterretningsopplysninger og foto av viktige beslag som ikke er offentlig kjent. Det er noe av innholdet i et politidokument som de innvandringskritiske aktivistene i Human Rights Service (HRS) nylig fikk tilsendt. – Det er svært alvorlig at interne og sensitive opplysninger blir «lekket» til utenforstående. Dette kan skade pågående etterforskninger og er brudd på personvernet, skriver politiinspektør Tore Soldal ved Oslo politidistrikt til Filter Nyheter. Fredag ettermiddag ble saken oversendt Spesialenheten for politisaker. Hentet fra hemmelige politirapporter Filter Nyheter har fått bekreftet at det dreier seg om et internt nyhetsbrev, fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.