Strømhjelpen er på vei – slik blir den + muuulige gode koronanyheter

GODE (!) NYHETER? Fagdirektør Frode Forland i FHI peker på tre potensielt positive utviklingstrekk overfor TV 2 i dag – riktignok med et stort forbehold om at det er for tidlig å si om det er varige trender:  Smittetallene har – for første gang på flere uker – falt to dager på rad. – At smitten går ned nasjonalt og i Oslo er et første positiv signal på at kanskje tiltakene vi har satt inn begynner å virke, sier Forland. Omikron ser i Norge ikke ut til å spre seg like raskt som først antatt, og – avhengig av effektene av tiltakene – kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.