Frp tar i bruk valgkamp-penger med hemmelig opphav: – Underlig at det lages en stor sak om dette

Frps leder Sylvi Listhaug og Frps generalsekretær Finn Egil Holm.
Forrige uke donerte foreningen «Aksjon for borgerlig valgseier» totalt én million kroner til de fire borgerlige partiene Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet. Torsdag bestemte Høyre, Venstre og KrF at de vil betale tilbake 250 000 kroner hver til foreningen. Det skjedde blant annet etter uttalelser fra Partilovnemndas leder Eivind Smith, som var svært kritisk til pengeoverføringer fra ad hoc-foreningen til partiene. Årsaken er at foreningen ikke oppgir hvem de har mottatt donasjoner fra. Men fredag bekrefter Frp at de velger å bruke pengene under valgkampen: – Jeg synes det er underlig at det lages en stor sak om dette bidraget uten […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.