Høyre, Venstre og KrF tilbakebetaler penger fra hemmelige givere – Frp beholder den samme støtten

I går skrev Filter Nyheter at foreningen «Aksjon for borgerlig valgseier» har gitt en kvart million kroner hver til partiene Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti og Fremskrittspartiet. Foreningen har også signalisert at mer direktestøtte til partiene kan være på vei.  Nå har tre av partiene valgt å tilbakebetale donasjonene de har fått – totalt 750 000 kroner. LES OGSÅ: Fryser penger fra hemmelige givere etter uttalelser fra Partilovnemnda – «setter i gang undersøkelser» Aksjon for borgerlig valgseier er åpne om at flere av giverne er unntatt offentlighet. Talsperson Ole Gunnar Hauso sa til Filter Nyheter at han har forståelse for at giverne […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.