Statsministeren med 9 nye opplysninger i Sandberg-saken – se oversikten

Fra Sandbergs Facebook-side lørdag 11. august.
I et skriftlig svar fra statsminister Erna Solberg sendt stortingsrepresentant Une Bastholm (MDG) fredag ettermiddag, er det en rekke nye eller utvidede opplysninger om hendelsesforløpet i saken om Per Sandbergs forhold til Bahareh Letnes og Iran-reisen: Statsministerens kontor (SMK) ble allerede 8. juni varslet om at Sandberg hadde brukt tjenestetelefon i Kina, men slo seg til ro med beskjed fra Nærings- og fiskeridepartementet om at politisk ledelse hadde hatt med seg lånetelefon på de aktuelle reisene. (Det viste seg senere at fiskeriministeren hadde tatt med seg tjenestetelefonen også - se nedenfor). Erna Solberg bekrefter at den første påstanden hun fikk vite […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.