Krisetall for Socialdemokraterna + Trumps advokat kan ha blitt nøkkelvitne

KOLLAPS MED FEM FÆRRE NULLER: Brasil sender soldater og ytterligere politistyrker til grensa mot Venezuela etter at gjenger av lokale menn med slagvåpen og steiner satte fyr på telt og eiendeler i en leir med venezuelanske migranter i byen Pacaraima i helga. På venezuelansk side skal brasilianske biler ha blitt angrepet som svar. I Ecuador krysser desperate venezuelanere grensa på tross av nye passregler som er ment å stagge migrantstrømmen via Colombia. Venezuela har den høyeste inflasjonen i verden (se bildene av seddelbunkene som i helga krevdes for å kjøpe en dorull eller en neve gulrøtter), og mange flykter sørover fra den stadig verre økonomiske, politiske og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.