Qatar-VM: Snakket med norske journalister – så ble han arrestert

Qatar-kritiker Abdullah Ibhais ble fengslet én uke før ankesaken hans skulle opp i retten. – Det eneste beviset de har lagt fram mot ham, er hans egen tilståelse. Grytidlig mandag morgen dukket politiet opp utenfor Abdullah Ibhais’ hus i Doha. I sekstiden hentet de ham og tok ham med til varetekt. Den jordansk-palestinske 35-åringen ble i april dømt til fem års fengsel, etter tiltale om angivelig «bedrageri». Tidligere jobbet Ibhais som medie- og kommunikasjonsdirektør for Qatars VM-organisasjon i flere år. I slutten av oktober avslørte fotballmagasinet Josimar, ved hjelp av skjermdumper og lydfiler fra en lukket WhatsApp-gruppe, at Ibhais protesterte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.