Nyhetssveip mandag 21. mars: Pannekakeflat stortingspresident og torturister mot Trump

(Foto: Stortinget)
Oppdater deg etter helga på tre minutter:   – Sjikanert av gruveaksjonær i Forskningsrådet Forsker Jan Helge Fosså ved Havforskningsinstituttet mener segsjikanert og forsøkt diskreditert av aksjonærer i Nordic Mining AS, som står bak det kontroversielle gruveprosjektet i Naustdal med tilhørende sjødeponi i Førdefjorden. Bakgrunnen er blant annet at spesialsrådgiver Svend Otto Remøe i Norges forskningsråd - som eier to millioner aksjer - har kalt Fosså en «aksjonist» som har levert «skandaløs feilinformasjon» i saken. Fosså var saksbehandler for et forskerteam som konkluderte med at gruveplanene ikke representerer en bærekraftig bruk av fjordøkosystemet.   Ber UDI-direktøren dempe seg Frps Mazyar […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.