Nyhetssveip torsdag 17. mars: Politiet hemmeligholder voldtekter og renta kan gå i minus

(Her kan du melde deg på nyhetsbrevet om du ikke abonnerer allerede. Det er gratis.) Dette er noen av de viktigste sakene i dag:   Presidenten midt i korrupsjonsskandale Brasils president Dilma Rousseff er i alvorlig trøbbel. I går offentliggjorde etterforskningsledelsen i landets største korrupsjonssak noensinne, knyttet til det statlige oljeselskapet Petrobas, avlyttingsopptak som tyder på at Rouseef har gitt ekspresident Luiz Inácio ‘Lula’ da Silva en ministerpost for å skjerme ham fra ordinært straffansvar. Dokumentasjonen var bensin på bålet i planlagte demonstrasjoner mot utnevnelsen i storbyene, og i São Paulo tok opprørspoliti ved presidentpalasset i bruk tåregass og sjokkgranater.   Informerer ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.