Nyhetssveip onsdag 23. mars: Dette gikk du glipp av i skyggen av terrordekningen

(Skjermdump: Whitehouse.gov)
  Før du logger av helt i påsken - her er noe av det du trolig gikk glipp av under «breaking news»-fasen av terrordekningen: Avslutter deler av hjelpearbeidet i protest Leger uten grenser (MSF) - som siden i fjor sommer har utført over 24 000 medisinske konsultasjoner blant flyktninger og migranter på Lesvos - trekker seg nå ut av mottakssenteret Moria i protest. «(…)fordi det å fortsette å jobbe der ville ha gjort oss delaktige i et system som vi opplever som urettferdig og inhumant. Vi kan ikke tillate at vår hjelp blir ledd i en masseutvisningsoperasjon», skriver nødhjelpskoordinator Sebastian […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.