Nyhetsbrev fredag 7. februar: Høyreekstrem terrortrussel + Butt-edge-edge + Skjerper klimamålene

KUTTPOLITIKK: Bare en uke etter at regjeringen mottok den massive «Klimakur 2030»-rapporten, skjerpes nå klimamålene: «Norge skal ta en lederrolle i å kutte utslipp, både nasjonalt og internasjonalt», lover finansminister Jan Tore Sanner (H). Fra før har Norge sammen med EU forpliktet seg til å kutte 40 prosent av utslippene innen 2030. Nå oppjusteres det norske tallet til minst 50 og i beste fall 55 prosent (sammenlignet med 1990). Gjennom Parisavtalen ble landene enige om å fornye og oppjustere sine klimamål hvert femte år fra og med 2020 – Norge er ett av få land som nå holder fristen for å gjøre dette. MÅTTE BEKLAGE: Aftenposten har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.