Nyhetsbrev fredag 14. februar: «Løgnaktig propaganda» + Døde på Trandum + Alt normalt i Bergen

VIL IKKE LA SEG MOBBE: USAs Trump-lojale justisminister William Barr setter tilsynelatende foten ned og sier han har fått nok av de endeløse Twitter-angrepene fra landets president. Det er helt «umulig» å utføre jobben dersom Trump ikke roer seg, uttalte han i et intervju med ABC News i går kveld: «I cannot do my job here at the department with a constant background commentary that undercuts me». Bakgrunnen for intervjuet er den siste ukens kontrovers rundt straffeutmålingen i saken mot den tidligere Trump-rådgiveren Roger Stone. Aktoratet la ned påstand om syv til ni års fengsel for Stone, som er kjent skyldig i å ha løyet til Kongressen og forsøkt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.