Nyhetsbrev fredag 12. februar: Profilert politiker varetektsfengslet + 5 milliarder i minus i året

1) GODE VERDIER I DE ELDRE: Perspektivmeldingen er vanligvis fylt av skremmende grafer om konsekvensene av eldrebølgen og unge utenfor arbeid. Denne gangen er intet unntak. I tillegg kommer klima- og naturkrisen. Hittil har regjeringene i snitt hatt 12 milliarder nye oljekroner å bruke i året. Fremover vil det bare være 3-4. Samtidig øker utgiftene. Økningen spises opp. «Hvis vi ikke gjør noe, vil vi mangle nye fem milliarder på statsbudsjettet, hvert eneste år», sa statsminister Solberg. Hun minnet også om at det er litt opp-ned å se på at folk lever lengre som noe fælt: «Alt folk lever lengre er […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.