Nyhetsbrev: Folkeavstemning setter Colombia-freden i fare og Brende flyttet byråkrater for å pynte på statistikken

(Foto: DEA)
Oljepengebruken i statsbudsjettet ser ut til å øke med 18 eller 21 milliarder. Ellers: Sjokkresultat i natt Fredsprosessen i Colombia – der Norge har vært en sentral tilrettelegger – er kastet ut i uvisshet igjen, etter at folket overraskende stemte mot den ferdigforhandlede avtalen med Farc-geriljaen. Selv om president Juan Manuel Santos og Farc-leder Timoleon Jimenez signerte avtalen i forrige uke er den dermed ikke ratifisert, og Santos har tidligere uttalt at det ikke finnes noen «plan B». 50,2 prosent stemte mot avtalen, mens 49,8 prosent stemte for - en forskjell på under 63 000 stemmer av totalt 13 millioner. (Valgdeltagelse: under […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.