Nyhetsbrev: Helseministeren vil droppe straff for narkobruk og kristen skole gir helsesøstre pubertets-munnkurv

Helseminister Bent Høie (H).
Visepresidentdebatten i natt var så kjedelig at jeg overlater referatet til andre (kortversjon: Mike Pence bryr seg mer om 2020-valgkampen enn å forsvare Trump, og debatten er glemt imorra). Spnekter å oppgi EØS-motstanden i eventuelle regjeringsforhandlinger med Ap etter valget (fordi Brexit). Partiledere som ikke klarte å la proffboksing-vitsene ligge i trontaledebatten: Knut Arild Hareide, Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Trine Skei Grande. Ellers:   Statsråden vil droppe narkostraff Helseminister Bent Høie ber nå i klartekst om hjelp i stedet for straff - oppfølging i helsetjenesten og ikke justissystemet - for mennesker som tas for narkotikabruk. Så selvfølgelig kan en radikal […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.