Nyhetsbrev 9. desember: Hvem vant egentlig «statsministerduellen»?

«KJEKLEDEBATT» Det var duket for en slags statsministerduell i et utvidet Politisk kvarter på NRK onsdag morgen – Erna Solberg (H) møtte Trygve Slagsvold Vedum (Sp) (halvparten av de ekstra fem minuttene gikk med til at sistnevnte ikke ville svare på om han er statsministerkandidat, men heller ønske «god morgen til alle som har stått opp på en litt sånn derre kald desembermorgen» og mere til).

Både regionreform og EØS-avtalen ble tema (sistnevnte brakt til torgs av Solberg, som pekte på problemene britene nå står overfor). – Synes du det går bra med Storbritannia, fulgte programleder Ingunn Solheim opp overfor Vedum, som svarte: – Men dem skal jo melde seg ut… Heldigvis, da, så gjorde ikke det norske folk det samme som Storbritannia og meldte seg inn. Bergens Tidende fulgte til overmål sendingen live og postet 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.