Nyhetsbrev 6. september: Her må Alliansen-kandidatene flytte seg fra Motvind-markering

KOM IKKE: Organisasjonen Motvind Norges markering mot vindkraft foran Stortinget på lørdag ble preget av den siste ukas konflikter rundt ytre høyre-aktørers forsøk på å bli en del av bevegelsen. Bakgrunnen er at mikropartiet Alliansen, som i dag er en del av det høyreekstreme miljøet i Norge og har flere kandidater med tette bånd til nynazist-organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen på valglistene, i august ble invitert til et Motvind Norge-arrangement på Buheii i Kvinesdal. I ettertid reagerte flere på at naturvernerne ikke tok tilstrekkelig avstand fra partiet eller beklaget. Da det endelig skjedde, var det for mange politikere for seint: Ola Elvestuen (V) trakk seg fra markeringen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.