Nyhetsbrev 5. januar: Hvorfor går vaksineringen så tregt?

HÅPET ER UTE: Tirsdag gikk et nytt ras mens redningsmannskap var i rasområdet i Ask i Gjerdrum. Raset, som av NVE karakteriseres som en naturlig avskalling fra skredkanten, var 30 meter bredt, to meter dypt og opptil ti meter høyt. Lete- og redningsmannskapet trakk seg raskt ut, og er i god behold. Området overvåkes kontinuerlig av droner, og en alarm ble utløst idet raset gikk. Politiets innsatsleder Roy Alkvist beskriver letearbeidet som «veldig risikofylt». Inntil videre er det for farlig å fortsette letingen til fots, melder NRK. På pressekonferansen klokken 15 uttalte nettopp politimester Ida Melbo Øystese at «det er ikke lenger håp om å finne mennesker i live». <...>

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.