Tegn årsabonnement på Filter Nyheter i dag – få «It is what it is!»-skjorta med Trump på kjøpet

Filter gikk motstrøms i krisa og lanserte denne våren en papiravis som nytt donasjonsprodukt.

Nå har over 2000 lesere valgt å støtte Filter hver måned – og som takk sender vi et fyldig og rikt illustrert magasin i posten hver måned.

Nå har vi et ekstra godt tilbud til deg som vurderer å støtte en redaksjon som jobber med kritisk, gravende, uavhengig og gratis journalistikk:

For 900,- kroner får du Filter Magasin rett hjem i postkassa 11 ganger i året, i tillegg til en t-skjorte med forsidemotivet fra denne månedens utgave (veil.pris 498,-).

Tilbudet gjelder fra torsdag 7. januar og frem til onsdag 20. januar. Utsendelser av magasiner og t-skjorter vil skje når neste magasin er klart.

Høres det ut som en god deal? Så enkelt bestiller du ditt årsabonnement: Klikk på 900 kroner-boksen under så blir det hele gjort med Vipps. Send deretter en mail til oss med hvilken størrelse på t-skjorta du ønsker. 

T-skjorta ser slik ut:

NB: Merk at du må bestille årsabonnement for å få tilsendt t-skjorte. 

Hvorfor Filter Magasin?

De færreste får med seg alt, eller rekker å lese hele saker i en travel hverdag. Filter Magasin er en kuratering av all journalistikken som ligger fritt tilgjengelig på Filter Nyheters nettsider. Vi tar de tyngste sakene og gir dem en mer spennende grafisk fremtoning i et magasin du kan nyte over tid.

Filter er en uavhengig avis og redaksjonen bestemmer selv hva vi vil skrive om. Vår eneste agenda er å gi ut viktig og riktig informasjon til våre lesere.

Pengene vi får inn fra abonnentene går direkte til driften av redaksjonen og flere av sakene Filter har dekket ville ikke blitt noe av om det ikke var for støtten fra våre faste lesere. Takk for bidraget!