Nyhetsbrev 22. desember: Var likevel ikke forpliktet til HRS-støtte

SISTE: Det er fortsatt ingen avtale mellom Storbritannia og EU etter at sistnevnte nektet å akseptere et foreslått kompromiss (som i realiteten bare er et litt mildere krav fra britene) når det gjelder retten til å fiske i britiske farvann – mer her. TAPTE IGJEN: Miljøorganisasjonene gikk på et solid nederlag da Høyesterett avsa dom i klimasøksmålet mot staten tirsdag formiddag – vi fulgte domsavsigelsen i denne detaljerte Twitter-tråden og har straks en artikkel ute. Til VG sier Greenpeace-leder Frode Pleym at organisasjonene nå 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.